KATARLI MİLLİ VOLEYBOLCU BELEDİYESPOR'DA

KATARLI MİLLİ VOLEYBOLCU BELEDİYESPOR

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcimiz İnegöl Belediyespor, daha önce Katar, Endonezya ve Dubai'de forma giyen Katarlı Milli Voleybolcu İsmael Fernandes Luka'yı renklerine bağladı.

 

Belediyespor tesislerinde düzenlenen imza törenine geçirdiği ameliyat sonucu bir süredir istirahatta olan İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş da katılım gösterdi.

 

EKSİK BÖLGELERE TAKVİYE GEREKİYORDU

İmza töreninde konuşan İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş, “Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nde ilk senemizi yaşayıp, ligde tutunmuştuk. Yeni teknik heyetimizle, yenilenmiş kadromuzla beraber yolumuza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah Ekim ayı içinde başlayacak ligimizle alakalı güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Temennimiz her hangi bir sıkıntı yaşamadan İnegöl’deki voleybolseverlere geçen yıla göre çok daha iyi şeyler yaşatıp, geçen yılın üzerine koymuş olacağız. İnegöl’de voleybol sporunun gelişmesi adına önemli çalışmalar yapacağız. Geçen yılki eksik ve aksaklıklarımız görerek belirli takviyeler yapmamız gerekiyordu. Bu manada da daha önce bir yabancı oyuncu transferimiz olmuştu” dedi.

 

ALTYAPIYLA BERABER ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

İkinci dış transferi gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Aktaş, “Bugün anlaşmaya vardığımız İsmael Fernandes Luka ile ilgili bilgilendirme yapmak istiyorum. Kendisi 1988 Küba doğumlu. Aynı zamanda Katar Milli Takım oyuncusu. Daha önce Endonezya, Katar ve Dubai’de voleybol oynamış. Gerçekten bizim bu sene ihtiyacımız noktasında önemli işlere imza atacak önemli bir arkadaşımız. Bu transferin hem kendisi hem de Belediyespor için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Belediyespor gerçekten Türkiye’deki yetenekli voleybolcularla beraber yurt dışında da kendi gücüne göre bünyesine kattığı voleybolcularla birlikte ama özellikle alt yapıyı da güçlendirerek, alt yapıdan da istifade ederek gelecekte önemli işlere imza atacak” şeklinde konuştu.

 

VOLEYBOLSEVERLERE ‘KUPA’ ÇAĞRISI

Aktaş, son olarak 26-27-28 Eylül tarihleri arasında Türkiye Kupası’nda ilk periyot maçlarını Eskişehir’de oynayacaklarını dile getirerek, voleybolseverleri takımlarını destekleme davet etti.

 

ÇOK RAHAT VE İYİ HİSSEDİYORUM

Türkiye’de ilk kez oynayacağı için mutlu olduğunu ifade eden İsmael Fernandes Luka ise, “Burayla ilgili bütün izlenimlerim çok olumlu. Burada olmaktan çok mutluyum. Kendimi performans olarak çok iyi hissediyorum. Çok faydam olacağını, çok yararlı olacağımı düşünüyorum. Hedeflerimize ulaşır ve en iyi pozisyonda ligi bitiririz diye umut ediyorum. Kendimi burada çok rahat ve iyi hissediyorum. Katar’da Endonezya ve Dubai’de oynadım. Aynı zamanda Katar mili takım formasını giyiyorum. 50 kez Küba Milli Takımı forması giyindim. İşimi çok seviyorum ve her zaman için en üst seviyede işime konsantre olup elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ben burada voleybolumu insanlara göstermeye ve takıma en faydalı olacak şekilde bulunmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.  

 

Luka, daha sonra kendisini Turuncu-Lacivertli takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00